Portal Forum YardımAra Puanlar Radyo Kim Kimdir? Giriş Yap Kayıt
09 Eylül 2010, 22:31:25 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

SihirBaşlasın Forum | Harry Potter Türkiye Sitesi > Edebiyat > RPG Bölümü (Moderatör: manyak şeker) > Konu: Twilight RPG
Sayfa: 1 ... 108 109 [110] 111 112 ... 141   Aşağı git
« önceki sonraki »
  Yazdır  
Gönderen Konu: Twilight RPG  (Okunma Sayısı 14250 defa)
Konu Kalitesi % 100
Oy Ver   
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
xoxo*GG
Ravenclawlu
Bölüm Öğrencisi
*

SB Puanı: +0/-2
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 2

It's So Disgusting

Durumum:

Ynt: Twilight RPG
« Yanıtla #1417 : 08 Şubat 2010, 17:19:07 »

Lyna Justin'in elini sıktı fakat Justin ürperince hemen elini çekti "Justin, benim iyiliğimi istediğini biliyorum fakat beni hep yalnız bırakıyorsun.Bana mesaj dahi atmıyorsun.Bu beni çok üzüyor ve sıkıyor.Burada tek başına...yabancı bir evde oturmak çok baskı yapan birşey.Kendimi hep farkında olmadan saldırı pozisyonunda buluyorum"dedi Lyna.Ve sıkıntıyla iç geçirdi...

Serena: Ahh blair'ın kazandığına inanamıyorum.
Dan:Evet.Kim ona oy vermiştir ki ?
Chuck:Ben.yaklaşık 250 defa.Nelly yuki'nin oylarını koymuyordum.çıkarıyordum.
Serena: Peki ya limuzine yaptıkların hakkında söyledikleri ? Otel veçiçeğine ?
Chuck:Yeeni elbisesi onsuz cok daha güzel duruyor.Bunu ona ver.(anahtar)
Oteldeki çatı katının anahtarı.Çizim defterini bilenin bir tek sen olduğunu Düşünmedin değil mi?
Serena: Chuck;ben bunu söylediğime inanamıyorum.Ama bu gerçekten cok hoş.
Chuck:Harika bir gece geçirdiğinden emin olmak istedim.
XoXo Gossip Girl
Lacisto
Hufflepuff Bina Başkanı
Moderatör
Bölüm Öğrencisi

SB Puanı: +5/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 12

Copy-Paste'cilere karşı omuz omuza (H)

Durumum:

« Yanıtla #1418 : 08 Şubat 2010, 17:20:04 »

Daniel ile Eva çoktan eve varmışlardı ve eve girdikleri anda Eva ''Kendimi savunabilirdim." dedi bir hışımla ve koltuğa doğru adım attığı anda Daniel Eva'yı kendine doğru çevirdi ve ''Kendini savunabileceğini biliyorum aşkım fakat son yaşadıklarımızdan sonra seni kaybetme korkusu gözümü karartmış durumda ve çok hassasım, senin kılına zarar verecek adamın dünyada tek bır hücresini bile bırakmayacağıma dair kendi kendime yemin ettim ve bir daha düştüğüm hataya düşmeyeceğim.'' dedi ve Eva'ya baktı.

Hufflepufflı Olmak Bir Ayrıcalıktır, İtirazı Olan ?  Roll Eyes

İçinizden en az yarısını arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını hakettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum.
Bad*Jasper ~
Gryffindorlu
Bölüm Öğrencisi
*

SB Puanı: +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 83

..ωαιтιηg ƒσя уσυ..

Durumum:

« Yanıtla #1419 : 08 Şubat 2010, 17:20:38 »

"Artık bunlar bitecek Lyna. Seni yalnız bırakmayacağım. Hep beraber olacağız..." diyerek onu rahatlattı ve kollarıyla onu sıkıca sardı Justin.

When somebody's knockin,
When somebody wants me,
When somebody's trying to love me completely.
I get scared,
Don't know how it works.
Will somebody save me?
Or will I get burned?
Don't wanna get burned..

*Hilary Duff~
xoxo*GG
Ravenclawlu
Bölüm Öğrencisi
*

SB Puanı: +0/-2
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 2

It's So Disgusting

Durumum:

« Yanıtla #1420 : 08 Şubat 2010, 17:21:27 »

Lyna kafasını Justin'in sıcak göğsüne yasladı ve "Söz mü?" dedi.Bu anın bitmesini hiç mi hiç istemiyordu.

Serena: Ahh blair'ın kazandığına inanamıyorum.
Dan:Evet.Kim ona oy vermiştir ki ?
Chuck:Ben.yaklaşık 250 defa.Nelly yuki'nin oylarını koymuyordum.çıkarıyordum.
Serena: Peki ya limuzine yaptıkların hakkında söyledikleri ? Otel veçiçeğine ?
Chuck:Yeeni elbisesi onsuz cok daha güzel duruyor.Bunu ona ver.(anahtar)
Oteldeki çatı katının anahtarı.Çizim defterini bilenin bir tek sen olduğunu Düşünmedin değil mi?
Serena: Chuck;ben bunu söylediğime inanamıyorum.Ama bu gerçekten cok hoş.
Chuck:Harika bir gece geçirdiğinden emin olmak istedim.
XoXo Gossip Girl
Bellatrix*
Ravenclawlu
Bölüm Öğrencisi
*

SB Puanı: +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 51

one year ago..i was here.

Durumum:

« Yanıtla #1421 : 08 Şubat 2010, 17:22:27 »

Eva Daniel'e şöyle bir baktı."Ben bu işi kendim de yapabilirim Daniel.Sevdiklerimin eşlerini öldürmemelisin!Arkadaşlarım konusunda asla ve asla bana karışma.Justin gitti,şimdi de Peter mi gidecekti?Luna mı gidecekti?" dedi öfkeyle Eva ve evden çıkmak üzere Daniel'e arkasını döndü kapıyı açmak üzere yeltendi.

nobody dies a  virgin because life fucks us all

Bad*Jasper ~
Gryffindorlu
Bölüm Öğrencisi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 83

..ωαιтιηg ƒσя уσυ..

Durumum:

« Yanıtla #1422 : 08 Şubat 2010, 17:23:26 »

Justin ise gönlü ferah bir şekilde "Söz.." dedi Lyna'ya. Eğer ona değer vermeseydi bunları yapmayacağını biliyordu Lyna...

When somebody's knockin,
When somebody wants me,
When somebody's trying to love me completely.
I get scared,
Don't know how it works.
Will somebody save me?
Or will I get burned?
Don't wanna get burned..

*Hilary Duff~
Lacisto
Hufflepuff Bina Başkanı
Moderatör
Bölüm Öğrencisi

Çevrimdışı Çevrimdışı

Durumum:

« Yanıtla #1423 : 08 Şubat 2010, 17:24:03 »

Eva sinirli bir şekilde ''Ben bu işi kendim de yapabilirim Daniel.Sevdiklerimin eşlerini öldürmemelisin!Arkadaşlarım konusunda asla ve asla bana karışma.Justin gitti,şimdi de Peter mi gidecekti?Luna mı gidecekti?" dedi ve kapıya doğru yöneldi. Tam o sırada Daniel Eva'yı kolundan tuttu ve kendine çevirdi. O buz mavisi gözleri görünce kendinden geçti ve Eva'nın dudaklarına yapıştı. Eva'yı bırakmak istemiyordu. Dünyanın sonu gelse bile Eva'sız bir gün bile geçirmek istemiyordu.

İçinizden en az yarısını arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını hakettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum.
Bellatrix*
Ravenclawlu
Bölüm Öğrencisi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Durumum:

« Yanıtla #1424 : 08 Şubat 2010, 17:27:55 »

Daniel'in kolundan tutup çevirmesi Eva'nın canını acıtmıştı.Daniel'in sıcacık dudaklarını kendi dudaklarında hissedince kollarını Daniel'in boynuna sardı.Daniel'e böyle bağırmak içini yakmıştı Eva'nın.Bacaklarını Daniel'in beline doladı.Nefes almak için başını çektiğinde "Özür dilerim." diye fısıldadı.Ardından Daniel'in  gözlerinin içine belirgin bir şekilde baktı ve onu koltuğa doğru çekti.

Lacisto
Hufflepuff Bina Başkanı
Moderatör
Bölüm Öğrencisi

Çevrimdışı Çevrimdışı

Durumum:

« Yanıtla #1425 : 08 Şubat 2010, 17:30:29 »

Eva Daniel'ı bacaklarıyla kavradı ve dudakları birbirlerinden ayrılınca "Özür dilerim." dedi ve Daniel'ı koltuğa doğru çekmeye başladı. Koltuğa oturduklarında Daniel Eva'nın üstündekileri çıkardı ve öpüşmeye devam ettiler. Daniel ''Böyle olmayacak, bu koltukta.'' dedi ve gülümsedi. Aynı şekilde Eva'yı kucağına aldı ve yatağa geçtiler. Daniel ''Seni seviyorum.'' dedi ve dudaklar dudaklarla buluştu ve iki beden bir beden oldu. Daniel Eva'yı yatağa doğru çevirdi ve Eva'yı öpmeye başladı, dudaklar, boyun ve devam etti. Daniel bu anı hiçbirşeye değişmezdi. Eva'ya ''Seni seviyorum ve senden asla vazgeçmeyeceğim.'' dedi.
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2010, 17:33:00 Gönderen: Lacisto » Logged

Lavinya
Brujah
Bölüm Öğrencisi

Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 0

' Till Lindemann <3

Durumum:

« Yanıtla #1426 : 09 Şubat 2010, 14:47:15 »

Lavinia eve döndüğünde kendini garip hissediyordu.Justin'ın söyledikleri aklından çıkmıyordu.Bu küçük yerde bu kadar derdin olması doğal değildi,aslında hayat bazen doğal olmuyordu bunu en iyi kendisinin bilmesi gerekiyordu zaten.Eve girdiği gibi dışarı çıktı, evin arkasından dolanıp ormana doğru yürüdü ve bir anda kurt formuna geçip ormana daldı.Koştup durdu saatlerce, kafasından herşeyi atmak için nereye gittiğini bilmeden koştu.Düşücelerinden sıyrılıp kurt gibi hissediyordu artık ve bu ona mutluluk veriyordu Lavinia'ya..

Such ich dich hinter dem licht.
Wo bist du?
So allein will ich nicht sein.
Wo bist du?
Bellatrix*
Ravenclawlu
Bölüm Öğrencisi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Durumum:

« Yanıtla #1427 : 09 Şubat 2010, 17:11:45 »

Koltuğa geçtikten sonra Dan Eva'nın üstündekilerini çıkardı. Daniel ''Böyle olmayacak, bu koltukta.'' dedi ve gülümsedi.Daha sonra yatağa geçtiler.Daniel Eva'yı yatağa doğru çevirdi ve Eva'yı öpmeye başladı."Hele bir vazgeç." dedi ve güldü Eva.Eva Daniel'e doğru daha fazla yaklaştı ama öpmedi.Birbirlerinin nefeslerini hissediyorlardı ve göz gözeydiler.Eva ellerini Daniel'in boynuna doladı ve dilini Daniel'in sıcak dudaklarına bastırdı.

Lacisto
Hufflepuff Bina Başkanı
Moderatör
Bölüm Öğrencisi

Çevrimdışı Çevrimdışı

Durumum:

« Yanıtla #1428 : 09 Şubat 2010, 17:17:05 »

Eva ''Hele bir vazgeç.'' dedi ve gülümsedi. Daniel ile Eva yüz yüze geldi fakat dudaklar birbirine temas etmedi. Eva yavaşça yaklaştı ve dilini Daniel'ın dudaklarında gezdirmeye başladı. Daniel ''Bu biraz tuhaftı.'' dedi ve sırıttı. Eva'nın bacaklarını belinde kavramıştı ve Eva'nın üst dudağını ısırdı ve Eva'yı öpmeye devam etti. Daniel'ın dedikleri gerçekleşiyordu. Paris bir aşk şehriydi ve en büyük aşklar burda doğar ve daha önceden doğan büyük aşklar burada çiçeklerini verirdi. Daniel Eva'ya ''Seni seviyorum aşkım.'' dedi ve öpmeye devam etti. Eva'nın sıcaklığı Daniel'ı tahrik etmişti ve Daniel ''Bu gece çok uzun sürecek.'' dedi ve Eva'nın boynunu öpmeye devam etti.

Bellatrix*
Ravenclawlu
Bölüm Öğrencisi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Durumum:

« Yanıtla #1429 : 09 Şubat 2010, 17:25:36 »

Daniel Eva'nın dudağını ısırdıktan sonra işte sırtına pençeyi geçirdi ve üste kendisi geçti ve ''Sıra bende.'' dedi.Ardından vahşi bir şekilde gülümsedi.Gücü gelmişti kendine.Daniel'i gömleğinin yakasından tüm gücüyle duvara doğru savurdu ve onu yakasından tutup dudaklarına tekrardan yapıştı.

SihirBaşlasın Forum | Harry Potter Türkiye Sitesi

Sayfa: 1 ... 108 109 [110] 111 112 ... 141   Yukarı git
  Yazdır  
SihirBaşlasın Forum | Harry Potter Türkiye Sitesi > Edebiyat > RPG Bölümü (Moderatör: manyak şeker) > Konu: Twilight RPG
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: