Kara Kam
Ravenclawlu
Bölüm Öğrencisi
SB Puanı: +0/-0
Konu Sayısı: 11
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #65 : 21 Eylül 2009, 21:19:03 » |
|
Çince de Çin ekonomisine bağlı olarak yükselen bir dil. Gelecek nesil için çok önemli bir dil haline gelecek gibime geliyor.
|
|
|
|
|
|
Geçmişten adam hisse kaparmış... Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa, yarım hisse mi verdi? "Tarih"i "tekerrür" diye ta'rif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?M. Akif 
|
|
|
StepUpLupinus
Bölüm Öğrencisi
Konu Sayısı: 2
VForVendetta
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #66 : 27 Eylül 2009, 12:17:34 » |
|
Çince şu anda da çok önemli bir dil. Çoğu işe girerken çince bilip bilmediğiniz sorulur. Örneğin avukatlıkta suanda bilmeniz gereken 2 dil vardır. İngilizceyi artık saymıyorum tabii ki , bunun dısında rusca veya çince bilmeniz gerekmektedir.
|
|
|
|
|
|
 Selvam  Lupinus  I'm on my way. You shoot , I shoot.
|
|
|
JouL~
Ravenclawlu
Bölüm Öğrencisi
Konu Sayısı: 24
Carpe Diem ..
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #67 : 27 Eylül 2009, 13:34:42 » |
|
Çince şu anda da çok önemli bir dil. Çoğu işe girerken çince bilip bilmediğiniz sorulur. Örneğin avukatlıkta suanda bilmeniz gereken 2 dil vardır. İngilizceyi artık saymıyorum tabii ki , bunun dısında rusca veya çince bilmeniz gerekmektedir.
Benim ablam da hukuk okuyor, çok ileri derecede de İngilizce ve Almanca konuşuyor. Geçen yıl iş hayatında iki dilin yeterli olmayacağını düşünüp Fransızca kursuna başladı.
|
|
|
|
|
|
Yastığına senin sarılıp kokunla uyumuşum .. Üstüm açılmış, ürperirken sabah olmuş .. Silencio ...
|
|
|
GoldenTulip
Bölüm Öğrencisi
SB Puanı: +6/-1
Konu Sayısı: 534
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #68 : 27 Eylül 2009, 13:37:22 » |
|
Hukuk okuyorsa Fransızca iyi olur tabi. Almanca'yı napsın.
|
|
|
|
|
|
3 Kasım 2009 - 2 Ağustos 2010 GC-ES Tu zaf kota mı var. Ez tora zaf haskon - Ik mis je en ik zal altijd van je blijven houden
|
|
|
JouL~
Ravenclawlu
Bölüm Öğrencisi
Konu Sayısı: 24
Carpe Diem ..
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #69 : 27 Eylül 2009, 14:42:33 » |
|
Yok Almanca'yı zaten liseden biliyor, okulunda ana yabancı dil Almanca'ydı haftada 8 ders falan Almanca görüyordu. İşe de yarıyor aslında bu sene Erasmus'la Almanya/Leipzig'e gitti bir sene orda okuyacak ve çalışacak. Hatta yazın ben de gidiyorum dil kursuna. 
|
|
|
|
|
|
Yastığına senin sarılıp kokunla uyumuşum .. Üstüm açılmış, ürperirken sabah olmuş .. Silencio ...
|
|
|
kırçiçeği
"Şimdi SEN varsın..."
Edebiyat Editörü
Bölüm Öğrencisi
SB Puanı: +3/-0
Konu Sayısı: 90
Limon Çiçeği...
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #70 : 28 Eylül 2009, 22:31:51 » |
|
İleri seviyede İngilizcem (Sanırım Upper Intermediate ile Advanced arasında), başlangıç seviyesinde Almancam var. Yazın hem Almancamı geliştirmeyi hem de Japonca ve Çince (meslek gereği) öğrenmeyi düşünüyorum. Aslında İspanyolca ve İtalyanca'ya da ilgim var ama önce öğrenmem gerekenleri öğreneyim de. =)
Japonca ve Çince mezuniyetten sonrasına kaldı.
Zora düşünce İngilizce'min ne kadar iyi, Almanca'mın da ne kadar kötü olduğunu keşfettim bugün. Acilen Almanca'mı geliştirmem lazım.
|
|
|
|
|
|
 "4 kare as" tı bir zamanlar... İkisini koparıp aldılar şimdi... Artık hep bir yanım eksik... Acil Servis~ Gel başımın belası gel ...~Hüzün kovan kuşu gelmiş, Gecenin yanağına konuvermiş. Ay tenli aşık şarkıma Karşılık vermiş...- Söyle bakayım sen kimin torunusun? - Fatih'in, Yavuz'un, Kanuni'nin!
|
|
|
nurki
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #71 : 28 Eylül 2009, 23:19:59 » |
|
Zora düşünce İngilizce'min ne kadar iyi, Almanca'mın da ne kadar kötü olduğunu keşfettim bugün. Acilen Almanca'mı geliştirmem lazım.
gel yavrum, gelistirelim almanca'ni .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kırçiçeği
"Şimdi SEN varsın..."
Edebiyat Editörü
Bölüm Öğrencisi
SB Puanı: +3/-0
Konu Sayısı: 90
Limon Çiçeği...
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #72 : 28 Eylül 2009, 23:23:56 » |
|
Geleyim hem de koşa koşa. 
|
|
|
|
|
|
 "4 kare as" tı bir zamanlar... İkisini koparıp aldılar şimdi... Artık hep bir yanım eksik... Acil Servis~ Gel başımın belası gel ...~Hüzün kovan kuşu gelmiş, Gecenin yanağına konuvermiş. Ay tenli aşık şarkıma Karşılık vermiş...- Söyle bakayım sen kimin torunusun? - Fatih'in, Yavuz'un, Kanuni'nin!
|
|
|
Meserret
Slytherinli
Bölüm Öğrencisi
Konu Sayısı: 3
Mese :P
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #73 : 01 Ekim 2009, 18:43:04 » |
|
Japonca çeviride iyi piyasa var mıdır? Ya da iş bulabilme imkanı, çevirmen olarak.. Çok istiyorum ama bir de mezun olup kalmayayım ortada.
|
|
|
|
|
|
ahşaptandır ev içlerimiz ve kalbimiz ahşaptan dip odalardan birinde kalbimizin küf kokulu yüklüğü...
|
|
|
Kara Kam
Ravenclawlu
Bölüm Öğrencisi
Konu Sayısı: 11
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #74 : 02 Ekim 2009, 18:22:25 » |
|
Japonca, Türkçe ile aynı kökenden geldiği için öğrenmesi diğer yabancı dillere oranla daha kolay bir dildir. Lakin alfabesi biraz karışıktır, bildiğim kadarıyla birçok dilin alfabesini içeriyor. Kendini ifade edebilecek bir düzeyde de İngilizcen olursa uluslararası arenada iş bulma olasılığın yüksektir.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2009, 22:49:21 Gönderen: Kara Kam »
|
|
Geçmişten adam hisse kaparmış... Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa, yarım hisse mi verdi? "Tarih"i "tekerrür" diye ta'rif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?M. Akif 
|
|
|
laklak_luna
Slytherinli
Bölüm Öğrencisi
SB Puanı: +1/-0
Konu Sayısı: 9
^_^
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #75 : 11 Aralık 2009, 23:45:34 » |
|
Italyanca--- -Italyan Alfabesi
İtalyan alfabesi 5 sesli 16 sessiz harften oluşur.
Harf Harfin Adı Harfin Okunuşu a a a b bi bi c ci çi d di di e e e f effe effe g gi ci h acca akka i i i l elle elle m emme emme n enne enne o o o p pi pi q cu ku r erre erre s esse esse t ti ti u u u v vu vu z zeta zeta
-Italyanca tanisma
Come ti chiami? (senin ismin nedir) Mi chiamo .... (benim adim ...) Come si chiama? (onun adi nedir/sizin adiniz nedir) Di dove sei? (nerelisin) Di dove e'? (o nereli/siz nerelisiniz) Sono di ... (...'liyim)
-Italyanca selamlasma
Buongiorno : iyi günler Buonasera : iyi akşamlar Arrivederci : görüşmek üzere Buonanotte : iyi geceler Grazie : tesekkurler Grazie mille: cok tesekkurler
|
|
|
|
|
|
  Love starts with a smile, grows with a kiss, and ends with a tear.
|
|
|
Kar Tanesi
Gryffindorlu
Bölüm Öğrencisi
Konu Sayısı: 4
her şeyin bir şeyi var.
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #76 : 13 Mart 2010, 10:31:26 » |
|
ben Fransızcacıyım ama İtalyanca ve İspanyolca benziyormuş diyorlar. Ben de öğrenmeyi düşünüyorum...
|
|
|
|
|
|
FBI CIA DİNLEMEYİZ EBKT(İ Bİ KEY Tİ)İLE İŞİ BİTİRİRİZ! ELLA BLACK&KAR TANESİ BİRİNCİ SINIF AJANLAR imza dediğin böyle olur.  Yıllarca benden ustaca saklanmış ikizim Maria _HeRmY_ muço, sarıl bana kardeşim! aynalasya, Costantina, _HeRmY_, giny_95, ByzDan*, Esmeraldo, ella black, Rissa, tutku_meyvesi, flippyço, anqel, AmyLee, _@vş@_, *lethe*, Zep___, mrs.salvatore, MucbasbeLLa, sihirbazz, ^blackpanther^, two-che ABLA, Elly White (biricik baklavacım )
Hadi bi de alptugman olsun bari  U.K.D yoldaşlığı şeedik kardeşliği! (aynalasya & Kar Tanesi) Harry James Potter  keptın ♥ Lütenıt
|
|
|
laklak_luna
Slytherinli
Bölüm Öğrencisi
SB Puanı: +1/-0
Konu Sayısı: 9
^_^
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #77 : 26 Mart 2010, 18:59:26 » |
|
evet cok benziyorlar  bi keresinde italyan hoca bana italyanca soru sormustu da ben ispanyolcayla karistirmistim rezil olmustum 
|
|
|
|
|
|
  Love starts with a smile, grows with a kiss, and ends with a tear.
|
|
|
|
SihirBaşlasın Forum | Harry Potter Türkiye Sitesi
|
|
|
|
|
|
|